Vila-real: Benlloch segueix sense pagar les subvencions a les associacions sense ànim de lucre de Vila-real


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/1/180698_108534/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 07-01-2019
Benlloch segueix sense pagar les subvencions a les associacions sense ànim de lucre de Vila-real

L'alcalde encara no ha pagat les subvencions de 2017 i ni tan sols han convocat les del recentment acabat 2018

L'alcalde Benlloch segueix sense pagar els seus deutes a les associacions sense ànim de lucre de Vila-real. Malgrat mantenir la despesa en capritxos, les entitats sense ànim de lucre no han cobrat gens de 2017 en concepte de les subvencions per a projectes i no saben ni tan sols gens de les ajudes de l'any passat.

Una situació que la regidora del Partit Popular, Dora Llop, ha qualificat de ?lamentable? ja que ?han demostrat que tenen diners per al que volen i que segueixen gastant en qüestions que no són prioritàries i les qüestions importants es queden sense pagar?.

La responsable popular considera que ?no pot ser que per exemple aquestes entitats no cobren les subvencions que se'ls deu, però sí hi haja diners per a capritxos com comprar el Gran Casino amb 4 milions d'euros, o un bar amb ànecs que està tancat?.

Benlloch s'ha convertit en l'alcalde ?amb l'IBI més alt de la història i amb el major endeutament de la història i, no obstant açò, no és capaç de pagar a les entitats que fan una gran labor social per a la ciutat?.

Cal recordar que les ONG han realitzat una denúncia pública davant els impagaments de l'alcalde i als constants deutes se suma també els diners que deuen a entitats veïnals, per exemple.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana