Vila-real: El vila-realenc Marcelo Díaz exposarà al febrer en el centre cultural Casa de Vacas, al parc del Retiro de Madrid


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/1/180871_108684/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 12-01-2019
El vila-realenc Marcelo Díaz exposarà al febrer en el centre cultural Casa de Vacas, al parc del Retiro de Madrid

L'artista vila-realenc Marcelo Díaz exposarà per primera vegada en solitari a la ciutat de Madrid, en una de les principals sales de la capital espanyola: el centre cultural Casa de Vacas, al parc del Retiro. La mostra, amb el títol Pulsoalmado, vozlignaria, podrà visitar-se del 8 de febrer al 3 de març i combinarà escultures i poesia de l'autor en una exposició “molt interactiva”.
L'alcalde de Vila-real, José Benlloch, ha rebut l'artista i li ha mostrat el suport de la ciutat en aquest nou repte. “És una sala on és molt complicat accedir a exposar, però, arran d'una exposició en Majadahonda aquest setembre, s'han posat en contacte amb mi per a oferir-me exhibir aquest febrer la meua obra i, per descomptat, no ho he dubtat un segon”, assenyala Díaz. Per part seua, Benlloch destaca la trajectòria ascendent de Marcelo Díaz. “És un orgull que un artista del seu talent i projecció represente Vila-real per tot el món, a través d'una obra que desprén passió, emotivitat i compromís. L'exposició en solitari en un centre cultural com Casa de Vacas és un pas més en aquesta carrera de la qual tan bones mostres ha donat també ací, a Vila-real, col•laborant sempre amb la seua ciutat”, valora l'alcalde.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana