Vila-real: Cs de Vila-real insisteix en habilitar ja els horaris i rutes en el bus urbà després de dos mesos de proves desastroses


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/1/180906_108720/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/1/180906_108720/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/1/180906_108720/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 14-01-2019
Cs de Vila-real insisteix en habilitar ja els horaris i rutes en el bus urbà després de dos mesos de proves desastroses

· El portaveu, Domingo Vicent, lamenta "el to triunfalista i electoralista de l'equip de Govern sobre aquest servei"





Vila-real, dilluns 14 de gener de 2018. El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Vila-real, Domingo Vicent, ha insistit en "l'habilitació immediata dels horaris i rutes en les parades del bus urbà després de més de dos mesos de proves desastroses". "El bipartit ofereix unes dades d'usuaris ficticis lloc que qualsevol pot comprovar que els autocars van buits la major part del dia", ha assegurat l'edil, qui ha afegit que "de fet, des de Cs hem pogut confirmar el fracàs in situ en haver-nos pujat a totes dues línies i estar més sols que la una".


Sobre aquest tema, el portaveu ha lamentat "el to triomfalista i electoralista del Govern fent creure que els veïns són uns ingenus". "La realitat és que un bon projecte, que cal recordar va proposar Cs en una moció, ha sigut tirat per la broda gràcies a una pèssima execució", ha destacat Vicent, al mateix temps que ha advertit que "l'extensió del període de gratuïtat fins que no s'aprove definitivament el Pla de Mobilitat en la següent legislatura, pot comportar al fet que es renuncie a col·locar la informació pertinent en les parades i per tant, al fet que continue el caos sine die".


Així doncs, en opinió del regidor "hui dia, ens trobem amb una inversió de 400.000 euros per a una infraestructura que si segueix el bipartit al capdavant no serà rendible".



 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana