Vila-real: El XVI Simpsium convoca els concursos de fotografia Ciutat de Vila-real i Karibu per a joves


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/1/180961_108762/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 15-01-2019
El XVI Simpsium convoca els concursos de fotografia Ciutat de Vila-real i Karibu per a joves

El Simpsium de Fotografia i Naturalesa de Vila-real prepara la seua setzena edici amb un programa que inclou els concursos de fotografia de naturalesa Karibu per a joves i el Ciutat de Vila-real. El regidor de Congressos, Diego A. Vila, ha presentat aquesta nova edici, acompanyat pel director del Centre d'Educaci Especial La Panderola, Vicent Esteve, i pel president d?EDC Natura-Fundacin Omacha, Julio Garca Robles, entitat organitzadora del Simpsium.
El concurs de fotografia Karibu es dirigeix especficament als joves, amb l'objectiu de promoure la conscincia ambiental i el respecte per la naturalesa des d'edats primerenques, en dues categories: Duma (de 9 a 12 anys) i Simba (de 13 a 17 anys). Els participants hauran d'enviar una fotografia per cada categoria en qu es desitge participar, amb el nom, l'edat i un nmero de telfon de contacte a edcnatura@ono.com. Entre els premis, destaquen un trofeu Lince i una cmera Nikon per als guanyadors de cadascuna de les categories i un lot de material educatiu per als accssits. A ms, hi haur una menci d'honor per a joves i una altra per a alumnes dels centres d'educaci especial, que consistiran en una cmera de fotos, un trofeu i un lot de material educatiu. La recepci de les imatges finalitzar el 15 de mar i els guardons s'entregaran durant la gala EDC Natura, a l'Auditori, el 13 d'abril, dins de les activitats del Simpsium 2019.
En el cas del concurs Ciutat de Vila-real, sense lmit d'edat i amb igual termini i condicions de lliurament, s'estableixen quatre categories ?paisatge, flora, fauna i, per primera vegada, mars i oceans- i sis premis: el Botnic Calduch, de 1.000 euros; el Mars i Oceans, dotat amb 300 euros; Gallen Rowell per a paisatges, Joan Pellicer per a flora i David G. Samitier per a fauna, tots ells dotats amb 100 euros; i accssits, premiats amb 100 euros. Tots els guardons suposaran tamb el lliurament d'un diploma. No s'admetr cap imatge d'animals en captivitat, nius ni motius que puguen ocasionar danys a les espcies.
"s un orgull per a nosaltres ser partcips d'aquesta 16a edici d'un esdeveniment que ens permet continuar consolidant la nostra marca de Ciutat de Congressos de la millor manera possible: posant en valor el respecte pel nostre entorn i la naturalesa?, assenyala Vila. En la mateixa lnia s'han pronunciat tamb Robles i Esteve, els qui animen la ciutadania a participar en el certamen.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana