Vila-real: Héctor Folgado proposa a tots els partits defensar la cultura i tradició taurina i la caça


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/1/181088_108877/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 19-01-2019
Héctor Folgado proposa a tots els partits defensar la cultura i tradició taurina i la caça

El líder del PP a Vila-real proposa una declaració institucional en defensa de les tradicions de Vila-real


El candidat del PP per Vila-real. Héctor Folgado, ha proposat perquè es debata en la pròxima junta de portaveus una defensa de la cultura i tradició taurina, així com de la caça perquè es convertisca en una declaració institucional ?que permeta que el ple defense de forma clara aquestes tradicions que formen part de Vila-real?.

Aquesta acció s'emmarca dins de la iniciativa del Partit Popular que està presentant mocions en tota la província de Castelló en defensa de la caça i els bous ?perquè no anem a permetre que l'esquerra asfixie a poc a poc des de les institucions la caça i els festejos taurins fins a la seua desaparició?, com ha advertit Folgado qui lidera aquesta proposta com a sotssecretari de Política Territorial del PPCV.

Héctor Folgado ha acusat a la Generalitat d'estar ofegant al món de la caça i del bou. ?Enfront d'aquests atacs, el PP sempre els defensarà. No anem a permetre que desaparega la caça ni la nostra festa malgrat els atacs permanents per a provocar la seua progressiva desaparició?.

A més, els dos sectors generen molts beneficis i ocupació a la Comunitat Valenciana ja que ?hi ha 40.000 llicències de caça només a la Comunitat Valenciana amb uns ingressos de 6.475 milions d'euros anuals a nivell estatal. És un sector que crea ocupació sobretot a nivell rural i preserva l'ecosistema. Rebutgem l'intent de mostrar una imatge criminalitzada dels caçadors quan, en realitat, són gestors del mitjà natural?.



Folgado ha advertit que ?no anem a tolerar els atacs com el de la ministra de transició ecològica Teresa Ribera avisant que ella prohibiria la caça i els bous. Açò és molt greu. Nosaltres anem a estar sempre al costat dels caçadors. Al maig van haver d'eixir al carrer en defensa del món rural. Ara no hi ha cap conveni amb la Generalitat, han suprimit totes les ajudes i no hi ha cap mesura en favor del sector cinegético. És lamentable el ninguneo i menyspreu als caçadors per part de l'administració?.

Per açò ?volem que el ple de Vila-real siga clar i sense complexos defensem aquests dos sectors fonamentals per a la ciutat i les seues tradicions?.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana