Vila-real: La Unitat d'Atestats de la Policia Local de Vila-real es renova per a millorar la investigaci de sinistres vials


 
La Plana al Dia | Vila-real | General | 20-01-2019
 

La Policia Local de Vila-real refora la Unitat d'Atestats, especialitzada en la investigaci de sinistres vials, amb la renovaci de recursos i formaci especfica per als agents. El procs de modernitzaci permetr millorar l'actuaci de la unitat en la investigaci dels accidents.
Amb aquest objectiu, la Policia Local ha adquirit un nou etilmetre evidencial, per la qual cosa ja sn tres els etilmetres d'aquest tipus amb els quals compta la unitat, a ms dels tres alcohotest per a proves d'alcoholmia de mostreig dels quals disposa. Tamb s'ha adquirit un programa informtic especialitzat -Virtual TrafficSolver- per a la realitzaci professional de croquis per ordinador. Per a les seues tasques, a ms, els agents disposen d'un furg completament equipat.
D?altra banda, els 12 agents que formen part de la unitat estan rebent un curs de formaci de set mduls, de 50 hores, especficament destinat a la investigaci i reconstrucci de sinistres vials. Els agents tamb estan en possessi del Curs d's de desfibril?lador.
Aquesta Unitat, pionera a la provncia en implantar les proves de drogues per a conductors ?amb 96 positius en 2018- ha posat a disposici judicial un total de 86 conductors durant el passat exercici, per presumptes delictes contra la seguretat viria.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana