Vila-real: El PP de Vila-real defensa la taronja


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/3/182961_110535/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/3/182961_110535/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 09-03-2019
El PP de Vila-real defensa la taronja

Els populars reparteixen suc de taronja entre els vila-realencs per a reivindicar la necessitat d'una protecció de la citricultura

El Partit Popular de Vila-real ha mostrat avui la seua defensa tancada del sector citrícola i de la taronja. Els populars han repartit avui entre els vila-realencs suc de taronja natural per a visualitzar l'exigència que la Unió Europea i el Govern d'Espanya activen polítiques de salvaguarda per a la taronja de la Comunitat Valenciana.

El portaveu del PP a Vila-real, Héctor Folgado, ha reclamat a les administracions que actuen ja que “són les que de debò tenen la capacitat de transformar les coses i d'activar la clàusula de salvaguarda que permet protegir a la taronja”.

Folgado ha explicat que “la taronja és un símbol del nostre orgull com a poble, el nostre passat i ha de ser el nostre present i el nostre futur”.

Així mateix, el clau local, el candidat a l'alcaldia de Vila-real ha assenyalat que “des de l'Ajuntament s'ha d'acostar el muscle” com per exemple amb un bon manteniment dels camins rurals, que en l'actualitat estan abandonats, engegant una línia d'ajudes -que Bell-lloc promet però no paga- i apostant per polítiques consensuades amb els agricultors locals.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana