Vila-real: Vila-real presenta el projecte del canvi per a recuperar l'Ajuntament per als veïns


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/4/184145_111539/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/4/184145_111539/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 12-04-2019
Vila-real presenta el projecte del canvi per a recuperar l'Ajuntament per als veïns



Héctor Folgado presenta en un multitudinari acte al carrer l'únic projecte que aposta per baixar impostos i donar llibertat als vila-realenses amb una llista plena d'il?lusió per millorar la ciutat


El Partit Popular de Vila-real ha presentat avui la seva llista guanyadora per a les pròximes eleccions locals. Un projecte renovat, ple d'il?lusió i que permetrà recuperar l'Ajuntament per als veïns.

El candidat, Héctor Folgado, ha presentat en un acte multitudinari al jardí Jaume I de la ciutat la seva aposta per a recuperar l'Ajuntament de Vila-real. Un espai simbòlic amb l'estàtua del Rei jaume I, fundador de Vila-real, qui va atorgar els drets com vila real a la població.

Folgado ha manifestat que ?el PP és l'única alternativa real i eficaç a Vila-real perquè es baixin els impostos, perquè tinguem una Vila-real més neta?. Folgado ha recordat que ?quan al PP li va bé, a Vila-real li va bé? i ha posat exemples com la construcció de col?legis, la posada en marxa de l'hospital La Plana, el ambultario del Pilar...

?En vuit anys de socialisme a Vila-real només han pujat els impostos als veïns, l'IBI ha pujat al seu màxim històric, no s'ha ampliat ni un metre el sòl industrial, la ciutat està cada vegada més bruta, no s'ha construït ni una sola infraestructura educativa... A l'inrevés, hem perdut serveis perquè ens han tancat l'ambulatori de Torrehermosa?, recorda el candidat.

Héctor Folgado ha posat de manifest, a més, que Vila-real ha perdut oportunitats històriques com la Intermodal, que s'ha anat a Castelló per la mala gestió del socialisme, o la pèrdua de 7,5 milions d'euros dels Fons Europeus Edusi o les ajudes als polígons industrials....

L'acte de Vila-real ha comptat amb el suport del president de la Diputació, Javier Moliner, qui ha posat en valor el projecte del PP en la defensa de la ciutat ?ja que Héctor i el seu equip representen el que té de bo la gestió pública?.

Al mateix temps, la candidatura de Vila-real ha comptat amb el suport de la candidata del PP a la Generalitat Valenciana, Isabel Bonig, qui ha recordat que ?el model del PP és molt clar: més ocupació, menys imposats i més llibertat perquè les famílies puguin triar el model educatiu que volen per als seus fills? així com ?la reducció per Llei de les llistes d'espera en Sanitat?.

Candidatura PP VILA-REALencabeza por D. Héctor Folgado Miravet y que es la integrada por las siguientes personas:

1. Héctor Folgado Miravet.
2. Adrián Casabó Martín.
3. Adoración Llop Montón.
4. Carlos Gil Miralles.
5. Gema FerreresBayarri.
6. Pablo LlopicoVilanova.
7. Beatriz Serra Rubert.
8. Francisco ArrufatBroch.
9. María Olucha Martín.
10. César Durá Edo.
11. Antonio AdsuaraEixea.
12. Ana Mezquita Llorens.
13. Laia Moliner Rubert.
14. Carmen Mezquita Gómez.
15. Miguel Ángel Castillo Esteller.
16. María Luisa NácherBarrué.
17. Carmen CantavellaBarrué.
18. Carlos Domingo Cerdá.
19. Ana María Cheza Manrique.
20. Juan Luis Fabregat Sempere.
21. Ana Delfina Martín Moreno.
22. María Luisa Porcar Cano.
23. Teresa Andrés Medina.
24. Alejandro Font de Mora Turón.
25. Manuel VilanovaGoterris.


Como suplentes:
Manuel Vicente Goterris Ramos.
Eva Ramos Andrés.
Christian Sánchez Andrade.



 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana