Vila-real: La justícia pilla a Benlloch fent paranys i l'obliga a retirar la publicació municipal per usar recursos municipals per a fer política


 
La Plana al Dia | Vila-real | General | 13-04-2019
 La Junta Electoral l'obliga a retirar el butlletí municipal per utilitzar els recursos públics de tots els veïns per a beneficiar al PSOE


La Justícia ha enxampat a Bell-lloc fent paranys i li ha obligat a retirar el butlletí que realitza l'Ajuntament per usar recursos públics per a fer política.

La Junta Electoral Central ha advertit a l'alcalde de Vila-real per fer paranys en campanya electoral i li ha obligat a retirar el butlletí que paga l'Ajuntament amb diners de tots per a fer política a favor del PSOE.

El portaveu del PP a Vila-real, Héctor Folgado, ha instat a l'alcalde a ?jugar net en les convocatòries electorals? i ha lamentat que igual que Pedro Sánchez, que usa el Falcon pagat amb diners de tots per a venir-se de farra amb amics al FIB, Benlloch segueix el model socialista d'usar recursos de l'administració per a fer política.

Folgado considera que ?l'alcalde hauria de respectar les regles del joc perquè tots els partits tinguin les mateixes eines?

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana