Vila-real: Compromís per Vila-real presenta les seues propostes en matèria de sostenibilitat, tradicions i serveis destinats a les persones


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/5/185474_112673/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 20-05-2019
Compromís per Vila-real presenta les seues propostes en matèria de sostenibilitat, tradicions i serveis destinats a les persones

La Glorieta acull demà l?acte de presentació del bloc de Govern Sostenible; el Pilar serà l?escenari dimecres de Govern arrelat al territori i dijous serà l?acte de Govern per a les persones en Sant Ferran



Compromís per Vila-real afronta els últims dies de campanya electoral amb una intensa programació en la qual presentarà els últims apartats del seu programa, elaborat al 100% de manera participativa juntament amb els veïns i veïnes i les associacions i col?lectius de la ciutat.
Aquest dimarts, 21 de maig es presentarà en societat el bloc denominat Govern sostenible, en el qual s'especifiquen les mesures que la formació impulsarà des del govern municipal per a millorar les condicions de vida, salut i mediambientals de les persones que viuen a la ciutat. L'acte, organitzat com una xarrada informal amb els veïns ?i no com un míting- tindrà lloc a les 19.00 hores a la Glorieta 20 de Febrer i estarà conduït pel candidat a l'Alcaldia, Josep Pasqual Sancho, la número 2, María Dolores Parra, i els candidats Pep Albiol i Balma Llansola.
El dimecres 22 serà el torn de l'apartat Govern arrelat al territori, centrat en l'impuls de mesures relacionades amb les tradicions, cultura i patrimoni, entre altres. Els encarregats de donar a conéixer les propostes seran Sancho, María Dolores Parra, el número 3, Santi Cortells, i Balma Llansola, en un acte que se celebrarà en la plaça del Pilar a les 19.00 hores.
El dijous 23 s'acabarà de presentar el programa al 100%, amb la presentació de l'últim bloc, Govern per als persones, en el qual s'explicaran les mesures en matèria de salut, per a la tercera edat, accessibilitat, integració o esports, entre altres punts. La cita serà a les 19.00 hores a la plaça de Sant Ferran i dirigiran l'explicació Parra, Cortells, la candidata número 4, María Fajardo i el número 7, Jaume Moreno.
D'altra banda, Compromís per Vila-real celebrarà el seu acte de tancament de campanya amb una festa a la plaça de la Maiorasga aquest divendres, 24 de maig, a partir de les 18.00 hores. La Imparables Fest comptarà amb l'assistència de tots els candidats, militants i simpatitzants i està oberta a tots els veïns que vulguen sumar-se. El candidat a l'Alcaldia, Josep Pasqual Sancho, convida a tots els vila-realencs a participar a l'esdeveniment, l'últim abans de les eleccions municipals i europees, que tindran lloc el diumenge 26 i en el qual ?esperem omplir les urnes amb somriures?.



 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana