Vila-real: El cicle Escena Familiar torna aquest diumenge a l’Auditori amb amb‘El flautista de Hamelin’ i cinc noves obres fins al desembre


 
La Plana al Dia | Vila-real | General | 04-10-2019
 


L'Auditori Municipal i la sala de teatre Els XIII acullen, a partir del diumenge 6 d'octubre, una nova programació reservada especialment per als més menuts de la casa, amb obres que, fins al mes de desembre, conformen el cartell de l'Escena Familiar preparada per la Regidoria de Cultura per a gaudir del teatre en família. L'agenda comença a l'Auditori (18.30 hores), amb ‘El flautista de Hamelin’, de Nacho Vilar Producciones. L’obra, inspirada en la llegenda, es dirigeix a xiquets a partir de 6 anys.
‘Euria-lluvia’, el 13 d’octubre; ‘Sonata circus’, el 3 de novembre; ‘Salüq’, el 17 de novembre; i ‘El somni de Juli Verne’, l’1 de desembre completen la programació de l’Escena Familiar de l’últim trimestre. Totes elles es representaran el diumenge a les 12.00 hores, en la sala de teatre Els XIII i l’Auditori Músic Rafael Beltrán. Les entrades anticipades poden adquirir-se en línia en entrades.vila-real.es, de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 hores a l’Auditori o en taquilla, mitja hora abans de cada espectacle, amb un preu d’entre 3 i 6 euros.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios