Vila-real: Recepci a la subcampiona d'Espanya de body fitness mster, Karina Milene da Silva


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/11/190692_117070/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/11/190692_117070/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/11/190692_117070/3_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 18-11-2019
Recepci a la subcampiona d'Espanya de body fitness mster, Karina Milene da Silva

Recepci que ha oferit l'alcalde de Vila-real, Jos Benlloch, a l'esportista Karina Milene da Silva, que recentment s'ha proclamat subcampiona d'Espanya de body fitness mster. Karina Milene da Silva va participar els dies 8, 9 i 10 de novembre al 51r Campionat d'Espanya de Fisioculturisme i Fitness que es va celebrar a Estepona, Mlaga, on va quedar en segon lloc. L'esportista vila-realenca va representar en aquest campionat a la Comunitat Valenciana, ja que per tercera vegada, enguany s'ha proclamat campiona autonmica en aquesta modalitat.
L'alcalde li ha donat l'enhorabona per aquests guardons i ha destacat l'exemple d'esfor i dedicaci que representen els esportistes de Vila-real, tot un orgull com a Ciutat de la Salut i l'Esport. Karina Milene da Silva li ha mostrat a l'alcalde les medalles aconseguides enguany en aquestes competicions: or al campionat autonmic i plata al campionat d'Espanya.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios