Vila-real: Vicent recrimina al bipartit que "els contractes a dit s'hagen convertit en norma a l'Ajuntament de Vila-real"


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2020/1/192225_118391/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 13-01-2020
Vicent recrimina al bipartit que



· El portaveu de Cs assegura que "aquestes actuacions constaten que el Consistori s'ha convertit en l'autèntic mas de Benlloch"


El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Vila-real, Domingo Vicent, ha recriminat al bipartit que "hagen fet de l'excepció una norma amb les contractacions a dit". I, en aquest sentit, ha posat com a exemple "els últims casos del bus urbà i la tarifa gratuïta en l'aparcament els serveis dels quals s'estaven prestant de forma aparaulada i sense cap contracte, la qual cosa és a totes llums il·legal", ha assegurat l'edil, qui ha recordat que "l'equip de Govern va avalar aquesta decisió en ple malgrat comptar amb els informes en contra de l'interventor". "Evidentment, les empreses han de cobrar però Cs no serà còmplice d'irregularitats administratives per pura i mera responsabilitat amb els diners de tots els veïns", ha defensat Vicent.

En aquest sentit, l'edil ha assenyalat que "un altre exemple dels dedazos de l'Executiu local és la contractació de l'advocat per a la defensa de l'alcalde per valor de 36.000 euros en la denúncia a les Tasques". "Aquesta adjudicació, encara que ha sigut avalada pel secretari municipal, s'ha fet a través d'un procediment negociat sense publicitat, la qual cosa no considerem que siga ètic ni estètic per als qui presumeixen d'abanderar la transparència i les bones pràctiques".



"Totes aquestes actuacions, al costat d'altres com el retard en la Relació de Llocs de Treball, la compra d'edificis o el veto per a accedir a factures i informació, ens fan constatar que l'Ajuntament s'ha convertit en l'autèntic mas de José Benlloch".

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana