Vila-real: Cs de Vila-real vota en contra d'uns pressupostos que disparen la despesa i pugen els impostos


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2020/1/192384_118529/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 17-01-2020
Cs de Vila-real vota en contra d'uns pressupostos que disparen la despesa i pugen els impostos





· El portaveu, Domingo Vicent, assegura que "l'increment de l'IBI d'aquest any es destina a pagar el model insostenible de Benlloch"




El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Vila-real, Domingo Vicent, ha explicat que "Cs ha votat en contra d'uns pressupostos que continuen disparant la despesa i que, a més pugen els impostos per tercera vegada en cinc anys". "La memòria d'alcaldia deixa clar que no sols hi ha un problema urbanístic sinó també un problema amb la despesa que augmenta 2'6 milions, curiosament, la mateixa xifra que es recapta amb aquesta nova pujada de la Contribució. És a dir, els vila-realencs cada any que passa estan pagant més per a sostindre el model insostenible de Benlloch". "Un model basat en la propaganda, en la compra d'edificis deficitaris, en els contractes a dit, en el retard en el pagament de factures, en el repartiment d'ajudes amb insuficient transparència o en la pèrdua de subvencions".

Així, per al regidor "en lloc de ser coherents amb el seu discurs victimista sobre la salut de les arques municipals i contindre la despesa, es dediquen a pujar-lo sense frens". "Prova d'això són els 18'5 milions d'euros en préstecs des de l'arribada del PSPV al poder fa tres legislatures, préstecs que, per cert, encara ni tan sols s'han començat a amortitzar", ha defensat el regidor. Per tant, "amb aquests números a la mà es demostra que l'herència rebuda és només una excusa", ha postil·lat l'edil.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana