Vila-real: L'humorista Xavi Castillo presenta la seua nova obra ‘La Bíblia: Antic i Nou testament” de la mà de l'Associació Conquistando Escalones


 
La Plana al Dia | Vila-real | General | 18-01-2020
 

Vila-real rep l'actor i còmic Xavi Castillo, el proper divendres, 24 de gener, a les 22.00 hores, a l'Auditori Municipal Rafael Beltrán Moner. L'Associació Conquistando Escalones brinda a la població de Vila-real la possibilitat de gaudir de la nova obra de l'humorista valencià ‘La Bíblia: Antic i Nou testament’, en la qual analitza i satiritza alguns dels principals passatges de les escriptures.
L'esdeveniment cultural, que compta amb la col•laboració de l'Ajuntament de Vila-real i la Regidoria de Cultura, té finalitats solidàries, ja que la recaptació anirà destinada a la investigació mèdica de la distròfia muscular de cintures tipus 1F. “Estem molt agraïts amb Xavi Castillo, qui sempre té una gran acceptació del públic, i sent una obra nova i tan particular, confiem que encara més”, afirma AbrahánGuirao, el president de Conquistando Escalones, entitat organitzadora del monòleg.
El còmic valencià, que destaca pel seu particular i àcid humor, porta una obra en la qual “es farà un repàs de la Creació, el Diluvi Universal, Moisés i les taules de la llei, la Torre de Babel, el naixement de Jesús i els miracles… histories que tots coneixem, però que anant amb un text original, cobren una força còmica brutal”, avança la companyia Pot de Plom, productora de l'obra.
Les entrades ja estan disponibles en Brosses -Carrer Cova Santa, 39- i en la web de Servientradas, a un preu de 10 euros anticipades i 15 en taquilles. L'Associació Conquistando Escalones ha de reunir 200.000 euros cada any per a finançar les línies d'investigació que busquen la cura de la distròfia muscular de cintures tipus 1F, una malaltia genètica i degenerativa que pateixen els membres de la organització.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana