Vila-real: Ciutadans demana al nou Govern de PSOE i Podemos assumir les reivindicacions de Vila-real


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2020/1/192735_118829/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vila-real | General | 27-01-2020
Ciutadans demana al nou Govern de PSOE i Podemos assumir les reivindicacions de Vila-real




· El portaveu a l'Ajuntament, Domingo Vicent, destaca "com a prioritats la Comisaria de la Policia Nacional i el pas subterrani de l'estació"




El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Vila-real ha demanat, després de la formació del Govern de PSOE i Podemos, que "assumisquen les reivindicacions històriques de la ciutat en els Pressupostos Generals de l'Estat". "Ja que pagarem la major factura fins ara d'un Executiu amb quatre vicepresidències i amb ministeris trets de la cistella del senyor Sánchez, esperem que almenys treballen a consciència i per tots els espanyols", ha manifestat l'edil.


Sobre aquest tema, el portaveu ha assenyalat "la Comissaria i el pas subterrani com els projectes més urgents". "En el cas de la infraestructura per a la Policia Nacional ja hem viscut suficients enganys, l'últim, en 2018, també amb el PSOE al capdavant del Govern i una reunió de l'alcalde amb la Subdelegada, Soledad Ten", ha recordat el regidor.


Pel que respecta al pas subterrani de l'estació, l'edil ha qualificat de "surrealista la passarel·la actual per a una ciutat de 50.000 habitants i de la importància de Vila-real". "A més d'inaccessible és incòmoda i inútil", ha sentenciat Vicent. Així mateix, l'edil ha esmentat "altres actuacions fonamentals com l'accés a l'AP-7 després de la liberalització, inversions per a reactivar el polígon de la carretera d'Onda, l'adequació del pont del Millars, el desdoblament de la N-340 o el condicionament de la rotonda d'accés pel nord de la ciutat amb la finalitat de minorar la seua perillositat".


Finalment, el portaveu ha lamentat que "probablement, moltes d'elles, sinó totes, cauen en l'oblit perquè el peatge a pagar per part del PSOE als nacionalistes i separatistes l'acabarem cobrant, com sempre, tots els valencians".

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana