Vila-real: El PP de Vila-real lamenta exclusió d'entitats socials en proposta municipal


 
La Plana al Dia | Vila-real | General | 08-05-2024
 

El Partit Popular de Vila-real ha expressat el seu pesar per l'exclusió, una vegada més, de les entitats socials de Vila-real en la proposta de crèdits extraordinaris que l'alcalde socialista portarà al ple del pròxim dilluns.

'Dels 225.000 euros que s'han eliminat de la proposta inicial, no es destina ni un sol euro a cap entitat social, tal com reclamem des del PP', denuncià el portaveu popular.

'Des del nostre grup entenem que aquelles entitats que proporcionen una resposta essencial per cobrir les necessitats bàsiques de la ciutadania han de ser les primeres a disposar del seu conveni', explicà el portaveu del PP.

'Si s'esgoten els remanents, hi ha el risc que aquestes entitats no puguin disposar de la seua ajuda aquest any, ja que fins ara l'equip de govern no ha facilitat ni tan sols un esborrany del pressupost de 2024 i, per tant, encara no està clar si el govern socialista serà capac d'aprovar uns nous pressupostos per aquest exercici', afegí Casabó.

'Aquest equip de govern ha demostrat que no és de confiança i està instal·lat en un joc de trapella continu. Al novembre ens van presentar com a necessàries i urgents 25 actuacions amb les quals ens van pressionar perquè votàrem a favor d'un nou préstec de 1,2 milions d'euros i aquestes inversions han caigut en l'oblit. Han deixat de ser urgents els projectes que fa mitja any no podien esperar?', conclou el líder dels populars.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana