Vilafamés: Pep Gimeno 'Botifarra' actua a Vilafamés


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/7/161359_92528/1_M1.jpg
Publicidad
La Plana al Dia | Vilafamés | Cultura | 27-07-2017
Pep Gimeno 'Botifarra' actua a Vilafamés

El concert de Pep Gimeno 'Botifarra' este pròxim dissabte, a les 11 de la nit, posarà punt i final al cicle 'Vilafamés, a l'ombra del Castell'. Al mateix temps suposarà la cloenda dels actes commemoratius del 775 aniversari de la Carta Pobla. El músic de Xàtiva presentarà el seu nou espectacle 'De banda a banda de la Mediterrània', que fusiona les cançons més conegudes de música tradicional valenciana amb sons àrabs, acompanyats del músic i cantant Ahmed Touzani procedent de la ciutat de Tànger.

“Volem tancar la commemoració del 775 aniversari de la Carta Pobla de Vilafamés –afirma Longi Gil, regidor de Cultura i Patrimoni- amb un concert de renom a l’àmbit valencià, ja que el Botifarra és un exemple de la recuperació de la tradició musical valenciana que, precisament, està dins de la línia de recuperació del patrimoni que impulsa el Consell Municipal de Cultura de Vilafamés”.

'Botifarra', porta lligat a la música tradicional valenciana més de 35 anys, encara que no va ser fins 2006 quan va traure el seu primer disc en solitari.Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios