Vilafamés: La presentació de la nova marca turística de Vilafamés obre la setmana cultural


 
La Plana al Dia | Vilafamés | General | 03-08-2017
 

La Setmana Cultural de Vilafamés comença demà dia 4 amb la presentació de la nova marca turística de la localitat de la Plana Alta, que tindrà lloc a la sala Esteva. Durant tota una setmana l'Ajuntament ha previst una sèrie d'actes que inclouen tant exposicions, música, cinema i senderisme.

Entre els actes més destacats es troben el concert de flamenc de 'La Meligrana', la marxa infantil a l'antic camp d'aviació, el cinema d'estiu, la visita a les pintures rupestres, l'audició dels alumnes del curs de guitarra Manuel Babiloni, i el concurs de Tir i Arrossegament. La setmana conclourà amb una ruta fins a la Font de les Piques.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios