Vilafamés: Vilafamés aprova un pressupost de 2,3 milions d’euros per a 2018


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/12/166280_96568/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vilafamés | General | 05-12-2017
Vilafamés aprova un pressupost de 2,3 milions d’euros per a 2018

L’Ajuntament de Vilafamés ha aprovat en sessió plenària un pressupost de 2,3 milions d’euros per a l’any 2018. Uns comptes que suposen un increment d’un 7% respecte al present exercici, es a dir, 150 euros de més. El regidor d’Hisenda, Pablo Juan, ha explicat que des de l’equip de Govern, “s’han dissenyat uns pressupostos pensats per als veïns i veïnes del poble, per a donar resposta a les seues necessitats”.

El representat municipal assenyala que les xifres per al pròxim any suposaran una millora dels servicis per als ciutadans i recorda que “un dels punts més importants de les inversions será l’execució i desenvolupament del Pla de Mobilitat Urbana, un aspecte vital per al futur del sector turístic de la població. Al mateix temps, l’Ajuntament ha inclòs partides per a continuar amb el desenvolupament del projecte i de l’obra de Quatre Cantons i el condicionament de la plaça Germanes Mas.

Altres de les obres que es preveuen per al 2018 són el manteniment i la pintura de l’interior del CEIP Sant Miquel i de la Biblioteca Municipal i que suposarà una important inversió, pensant sempre en el sosteniment de l’educació als pobles de l’interior. En relació a la creació de llocs de treball, s’activaran campanyes de foment de l'ocupació, s’incorporarà nou personal administratiu al Consistori i es crearà una plaça per atendre la Unitat de Respir Familiar.

El regidor Pablo Juan assegura que “el pressupost encara ha de contemplar les subvencions, tant de la Diputació com de la Generalitat Valenciana i de fons europeus, així com el total de romanents que es van generant”, concluye.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana