Vilafamés: Vilafamés rep 2018 amb un sopar multitudinari


 
La Plana al Dia | Vilafamés | General | 02-01-2018
 

Més de 200 persones van acomiadar l’any 2017 i van rebre 2018 participant de la festa-sopar que l’Ajuntament va organitzar al Pavello Municipal de Vilafamés. Un acte, que en la seua segona edició s’ha consolidat entre els vilafamesins que han pogut gaudir d’una de les festes més esperades de l’any al seu poble.

Raïm, ‘cotilló’, música i ganes de passar-s’ho bé van ser els ingredients principals d’una nit que va corroborar l’èxit d’aquesta iniciativa municipal, que pretén “que els veïns i veïnes tinguen una oferta gastronòmica i lúdica, complementària a la que ofereixen els bars i restaurants, per a passar el Cap d’Any al poble”, explica el regidor de festes, Sergi Trilles “i no per a substituir-la”, conclou.

L’ambient festiu i l’alegria van ser els protagonistes en una acte programat dins del cicle ‘Viu el Nadal’, que va tindre la col•laboració de la Comissió de Festes. La nit va concloure amb l’actuació d’una orquestra i amb disco-mòbil, festa a la que es van sumar un gran nombre de veïns i visitants.
Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios