Vilafamés: L’Ajuntament destaca l’alta resposta de públic a les activitats del Nadal


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/1/167503_97545/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/1/167503_97545/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Vilafamés | General | 09-01-2018
L’Ajuntament destaca l’alta resposta de públic a les activitats del Nadal

Més d’un miler de persones han participat en els diversos actes que l’Ajuntament de Vilafamés ha programat dins del cicle ‘Viu el Nadal’, fet que demostra l’alta resposta de públic, segons explica el regidor de Festes, Sergi Trilles, i on destaca “l’èxit assolit en el sopar de Cap d’Any, en el qual vora 800 persones van gaudir del sopar i de la festa posterior organitzada al Pavelló Municipal per a rebre el nou any”.

En aquest sentit, Trilles vol agrair als diferents col•lectius i associacions la seua col•laboració en l’organització d’aquesta amplia programació, “sense la qual no haguera sigut possible portar-la a terme”, explica.

Al mateix temps, el regidor ha volgut destacar la varietat d’una programació pensada per a totes les edats però, en especial, per als més menuts, “ja que són ells els que tenen vacances en el període nadalenc”. D’aquesta manera destaquen les activitats infantils com la Fira de Nadal i el teatre per a xiquets o la visita del carter reial, però també els concerts, les audicions, el sopar de Cap d’Any, la cavalcada dels Reis o el concurs de betlems, fet que ha afavorit la presència de visitants a la localitat.

Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios