Vilafamés: El Museu de Vilafamés presenta la revista ‘Diferents’


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/1/168119_98014/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/1/168119_98014/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Vilafamés | General | 25-01-2018
El Museu de Vilafamés presenta la revista ‘Diferents’

El Museu d'Art Contemporani "Vicente Aguilera Cerni" de Vilafamés (MACVAC) ha presentat el número 2 de la revista de museus ‘Diferents’. Després de la publicació del primer número en 2017, la revista ha llançat la presentació del segon, com un pas decisiu cap a la consolidació del projecte editorial del Museu de Vilafamés. Amb aquest número, la revista s'obri a l'àmbit museístic nacional i internacional i passa a reflexionar sobre altres museus, sempre amb el caràcter diferenciador que és la marca de la publicació i del museu vilafamesí.

'Diferents', dirigida per Xavier Allepuz, es defineix com un espai de trobada, debat i reflexió sobre diferents aspectes relacionats amb la museologia. La publicació vol donar visibilitat als museus que per les seues característiques pròpies podrien considerar-se singulars, tant en l'àmbit nacional com en l'internacional. L’objectiu de la publicació periòdica és recollir, a través d’articles d’investigació diferents experiències de museus i centres d’art contemporani caracteritzats per la seua peculiaritat.
Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios