Vilafamés: L’Ajuntament trau a concurs la neteja de carrers a les festes de Sant Miquel del mes de març


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/2/168726_98477/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vilafamés | General | 08-02-2018
L’Ajuntament trau a concurs la neteja de carrers a les festes de Sant Miquel del mes de març

L’Ajuntament de Vilafamés ha tret a concurs la neteja de diversos carrers de la localitat durant les festes de Sant Miquel, que tindran lloc el segon cap de setmana de març. En concret, s’haurà de realitzar la neteja de la zona de la plaça de la Font i carrers adjacents les nits dels dies 9 i 10 i la zona de la plaça de la Tanca i el seu entorn, el mateix dia 10.

Les empreses interessades en presentar-se per a adjudicar-se aquest servei tenen com a termini per a presentar les seues propostes el dia 28 de febrer. Es pot consultar més informació a http://vilafames.org/avisos/contractacio-servei-de-neteja-carrer-festes-de-sant-miquel-2018/.Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios