Vilafamés: Vilafamés condiciona els camins Cabanes i Fenosa


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/4/171112_100450/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/4/171112_100450/2_M1.jpg
La Plana al Dia | Vilafamés | General | 12-04-2018
Vilafamés condiciona els camins Cabanes i Fenosa

L’Ajuntament de Vilafamés ha portat a terme el condicionament del Camí Cabanes i el Camí partida Fenosa, a la zona de la Basseta, dins del pla de millora de camins que l’actual equip de govern està portant a terme des que es va iniciar el mandat. Les obres realitzades estan integrades dins del Pla Castelló 135 de l’any 2017 i han tingut un cost total de 46.170 euros.

El alcalde, Abel Ibáñez, ha explicat que “a més, s’han realitzat diverses actuacions de manteniment en altres zones del terme, reforçant el paviment, especialment, en llocs on hi ha rampes molt pronunciades”.

En aquest sentit, Ibáñez assenyala que l’objectiu de l'equip de govern “és dotar de unes bones vies de comunicació als veïns i veïnes per a que puguen desenvolupar les seues activitats”.Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios