Vilafamés: La Banda Jove enceta el cicle 'Vilafamés, a l'ombra del Castell'


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/6/174181_103051/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vilafamés | General | 28-06-2018
La Banda Jove enceta el cicle 'Vilafamés, a l'ombra del Castell'

El cicle 'Vilafamés, a l'ombra del Castell' s'obri el pròxim dissabte, 30 de juny, amb un concert de la Banda Jove i el Conjunt Instrumental de l'Associació Cultural La Roca que actuaran a la plaça de la Font, a les 23 hores. La programació s'allargarà durant els tres dissabtes següents del mes de juliol, segons explica el regidor de Cultura, Longi Gil, que assenyala que “en aquesta edició s'ha volgut donar prioritat als músics de Vilafamés en els quatre concerts programats”.

Gil revela que “es podrà escoltar i vore a dos prestigiosos músics professionals vilafamesins que s'han format en l'escola i la banda de música de La Roca, com són el saxofonista Manuel Bernat i el trompa Cristian Palau, en un lloc tan entranyable com la placeta de la Sang”. Bernat actuarà junt a Luis Vallés el dia 7 de juliol, formant un duo de saxòfon i piano, mentre que Cristian Palau i Valentina Casades, membres de la Philharmonisches Staatsorchester Hamburg, actuaran com a duo de trompa i arpa el 14 de juliol.

La cloenda del cicle musical anirà a càrrec de la Coral de Vilafamés, dirigida per David Martínez y acompanyada al piano pel jove músic Lluís Forés, el pròxim 21 de juliol.
 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana