Vilafamés: Les festeres participen com a músics en el concert de la 'Serenata al Bou'


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/8/175773_104423/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/8/175773_104423/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/8/175773_104423/3_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2018/8/175773_104423/4_M1.jpg
La Plana al Dia | Vilafamés | General | 14-08-2018
Les festeres participen com a músics en el concert de la 'Serenata al Bou'

El concert de la tradicional "Serenata al bou" de Vilafamés es va celebrar anit, després d'haver-se ajornat per la pluja el passat diumenge. L'acte va comptar amb la participació especial de la reina de les festes, Idoia Bernat, i de la dama d'honor, Anna Valls, que també formen part de la banda de música La Lira de Vilafamés. El director Isaac Gonzàlez va preparar un parell de peces musicals en les quals van intervindre com a solistes Idoia i Anna. La reina va interpretar un 'solo' de trombó en la peça “Una noche en Granada” d‘Emilio Cebrián, mentre que Anna Valls va realitzar un 'solo' de clarinet en ”Highlights from Chess” d‘Ulvaeus i Anderson. La vetlada musical va estar presentada per Zenaida Valero i sota el títol "Entre suites....", la banda de música de Vilafamés va alternar la interpretació de pasdobles i "suites", en el concert més rellevant que organitza l'Associació Cultural La Roca i patrocina l'Ajuntament de Vilafamés.

La nit de dilluns va concloure amb l'espectacle "Hollywood, el musical" un recull de bandes sonores de reconegudes pel•lícules de diferents èpoques. La companyia Excelsior Producciones va representar les diferents obres amb coreografies molt espectaculars i amb més de 500 canvis de vestuari. El recorregut de fragments musicals va anar des de l'òpera rock "Jesus Christ Superestar" i "La febre del dissabte a la nit", fins a "Priscilla, reina del desert" i "Titànic". En la jornada de dilluns també va tindre lloc el Tir de colom, organitzat per la Societat de Caçadors San Huberto, i un dinar de germanor per als socis.

La jornada d'avui té com a protagonistes les disfresses que ompliran de color i música els carrers de la localitat. Per la vesprada és el torn dels més menuts, que acompanyats de la xaranga 'Tot al vol' desfilen des de la plaça Germanes Mas fins la plaça de la Font. Allí, podran gaudir d'una mini-disco, juntament amb els seus pares, i a continuació es repartiran els premis del concurs de dibuix i de fotografia que es va realitzar durant la setmana cultural. A la nit, el torn serà per als adults. Les disfresses i la música també es donaran cita a la plaça de la Font on es repartirà sangria i 'mojito'. Des d'allí, la desfilada farà cap a la plaça la Tanca, on actuarà l'orquestra Centauro, amb ball del farolet inclòs.

Demà continua la setmana festiva amb la missa i la processó en honor a la Mare de Déu de l'Assumpció, la primera jornada del concurs de ramaderies i dos bous feréstecs.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana