Vilafam閟: Vilafam閟 rep 440.000 euros per a la modernitzaci del pol韌on industrial


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/9/176665_105208/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vilafam閟 | General | 13-09-2018
Vilafam閟 rep 440.000 euros per a la modernitzaci del pol韌on industrial

Vilafam閟 ha rebut la subvenci per a la millora i modernitzaci de les infraestructures del pol韌on industrial de la localitat. En total s髇 m閟 de 440.000 euros per a afrontar unes obres que tenen com a objectiu subsanar les manques existents i l'ampliaci de noves dotacions, per a adaptar-se als nous objectius estrat鑗ics europeus i auton騧ics del foment de la inversi industrial.

Els diners rebuts formen part del programa de subvencions de la Generalitat, concretament de l'Institut Valenci de Competitivitat Empresarial i es destinaran a sis actuacions concretes: la millora de la seguretat amb la instal?laci de c鄊eres de vigil鄋cia a trav閟 d'un circuit tancat de televisi connectat amb la policia local; la millora de l'enllumenat p鷅lic amb mesures d'efici鑞cia energ鑤ica; la millora de la imatge del pol韌on amb la regeneraci paisatg韘tica i ambiental; la millora de les zones verdes; la senyalitzaci de carrers; i la col?locaci de la senyalitzaci vertical i horitzontal de tr鄋sit.

El projecte t car郼ter plurianual i es realitzar durant els exercicis 2018 i 2019 i la seua execuci es justifica per la necessitat que t aquesta zona industrial de millorar determinades infraestructures, segons han expressat les diferents empreses ubicades en diverses reunions.

El regidor d'Urbanisme, Sergi Trilles, explica que ?aquesta 閟 la subvenci m閟 alta aconseguida mai per un equip de Govern municipal a Vilafam閟? i afegeix que enguany amb les ja aprovades dels Fons Feder a trav閟 de la Generalitat i del Pla 135 de la Diputaci, ?el consistori sumar vora 700.0000 euros en ajudes dirigides a posar en marxa projectes i obres que milloren els serveis i la qualitat de vida dels ve飊s i ve飊es?, com s髇 l'adequaci de l'edifici Quatre Cantons en un espai cultural i tur韘tic, l'adequaci de la zona verda de l'鄏ea de la 'bodega' i l'empedrat de la pla鏰 de la Font i l'avinguda Barcelona.

La consecuci de les diferents subvencions ?demostra l'ambici de l'equip de Govern a l'hora d'aconseguir ajudes de les diferents administracions i la gesti responsable en benefici de tots els vilafamesins i vilafamesines?, explica l'alcalde, Abel Ib狁ez.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana