Vilafamés: Vilafamés acomiadarà l'any amb un sopar i una gran festa


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/11/178920_107051/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vilafamés | General | 13-11-2018
Vilafamés acomiadarà l'any amb un sopar i una gran festa

Vilafamés està preparant el sopar i la festa amb la que s'acomiadarà l'any 2018 i es donarà la benvinguda a 2019. Un esdeveniment que, per tercer any consecutiu, organitza l'Ajuntament per a que els grups d'amics i amigues i les famílies puguen gaudir d'aquesta data junts i al seu poble i que se celebrarà al Pavelló Municipal.

El regidor de Festes, Sergi Trilles, ha explicat que “aquesta iniciativa és un atractiu més que ofereix Vilafamés, també a les persones que vénen a passar el Cap d'Any amb nosaltres” i recorda que “aquest esdeveniment, ha sigut un èxit en les anteriors edicions, per això volem tornar a oferir aquesta oferta lúdica i gastronòmica als residents i als visitants”.

El sopar i la festa posterior formen part de la campanya ‘Viu el nadal’. Els interessats en inscriure’s podran fer-ho fins el 21 de desembre, encara que s'ha de tindre en compte que les places són limitades. El preu de la gal•la, en la qual també col•labora la Comissió de Festes, és el mateix de l'any passat, 57 euros per als adults i 25 per als menuts, i inclou, a més del sopar, el raïm, el ‘cotilló’ i l’entrada per a l’orquestra. Els comensals estaran sentats en taules estàndard de deu persones i rodones, havent-se previst taules per als més menuts, on estaran atesos per monitors.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana