Vilafamés: L'Ajuntament invertirà 181.000 euros en l'adequació de les zones verdes i paviment del polígon industrial


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2018/11/179223_107295/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vilafamés | General | 22-11-2018
L'Ajuntament invertirà 181.000 euros en l'adequació de les zones verdes i paviment del polígon industrial

Vilafamés millorarà la imatge del polígon industrial. L'Ajuntament invertirà 181.000 euros en l'adequació de les set zones verdes existents i el paviment de la zona amb l'objectiu de subsanar les deficiències actuals. El Consistori ha adjudicat l'obra a l'empresa Ingeniería Natural, Agua y Medio Ambiente SL, després de convocar un concurs obert per a poder portar a terme aquest projecte que té un termini de execució de sis setmanes.

Els treballs es realitzaran gràcies a la subvenció de 440.000 euros atorgada per l'Institut València de Competitivitat Empresarial que té com a principal objectiu l'adaptació als nous objectius estratègics europeus i autonòmics de foment de la inversió industrial. En aquest cas, els 181.000 euros es destinaran a la regeneració paisatgística i ambiental i la millora de les zones verdes. S'ha de dir que el projecte global de la subvención contempla també la millora de la seguretat amb la instal•lació de càmeres de vigilància a través d'un circuit tancat de televisió connectat amb la policia local; la millora de l'enllumenat públic amb mesures d'eficiència energètica; la senyalització de carrers; i la col•locació de la senyalització vertical i horitzontal de trànsit.

Una part dels treballs que s'han adjudicat contempla la neteja de vials i voreres per a procedir al revestiment de les mateixes amb pintura de color roig. Al mateix temps, es millorarà l'imatge de les tres rotondes existents. La part més important d'aquesta part del projecte és l'adequació de les set zones verdes “on hi ha, actualment, acumulació de brutícia”, explica el regidor d'urbanisme, Sergi Trilles.

En aquest sentit, cada zona verda tindrà un tipus de element de jardineria. L'actuació més important es portarà a terme a la zona ubicada junt a la CV-160, on es crearà una àrea de descans, on hi haurà, entre d'altres elements, un aparcament per a bicicletes, una taula de fusta i taburets i un circuit de entrenament amb bancs d'exercicis físics com abdominals, estiraments o flexions.

Trilles recorda que “la subvenció per al polígon industrial és la més alta aconseguida mai per un equip de Govern municipal a Vilafamés”.









 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana