Vilafamés: Gastronomia i música s'associen a Vilafamés


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/8/187507_114359/1_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/8/187507_114359/2_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/8/187507_114359/3_M1.jpg
Fotografia /Galeria/2019/8/187507_114359/4_M1.jpg
La Plana al Dia | Vilafamés | General | 04-08-2019
Gastronomia i música s'associen a Vilafamés


El concurs de paelles centra la segona jornada de la Setmana Cultural


Vora 400 persones es van reunir ahir a Vilafamés al voltant de la taula per a tastar, en harmonia, paella. Abillats amb robes i vestits de diferents estils, desenes de cuiners i cuineres, acompanyats per colles d'ajudants singulars, van competir per vore qui era el millor en elaborar aquesta recepta de la gastronomia valenciana. Ahir es celebrava la IX edició del concurs de paelles que organitza com cada any la penya taurina Les Culroges.

La música i les ganes de passar-ho bé van fer d'aquest acte, inicialment gastronòmic, un bon assaig per al que Vilafamés viurà la setmana que ve amb l'inici de les festes patronals. La jornada no va finalitzar amb les postres. Més bé, es podria dir que va començar, ja que la música no va parar fins que es va fer de nit. Després del tradicional bingo, sobre les quatre, va actuar el grup local Espardenyes, que té desenes de fidels entre els seus seguidors. La vesprada a la plaça Germanes Mas va finalitzar amb la discomòbil amb els Dj's Roberto Anglés i Diego Marzá.

La setmana cultural continua avui diumenge amb la marxa infantil ciclista a l'antic camp d'aviació, un museu a l'aire lliure, el concurs de tir i arrossegament i l'homenatge a la Tercera Edat, amb l'actuació de la rondalla clàssica l'Ullastrar.

 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios