Vilafamés: Les activitats taurines, protagonistes a les festes de Vilafamés


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2019/8/187714_114528/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Vilafamés | General | 11-08-2019
Les activitats taurines, protagonistes a les festes de Vilafamés

Vilafamés continua amb la programació de les seues festes patronals, on les activitats taurines són un dels epicentres de la festa. Avui s'ha portat a terme la segona jornada taurina amb la plaça de la Font com a punt d'encontre. El ramat de Jaime Tárrega ha protagonitzat la tradicional entrada de bous i vaques, que han realitzat el recorregut tradicional i en el qual han participat diverses colles d'aficionats al món taurí.

La vesprada també s'ha iniciat amb l'exhibició de bous i vaques a la plaça de la Font. Mentrestant, en una zona adjacent, concretament a la plaça Ferrer Forns, el xiquets i xiquetes gaudien d'un taller d'estampació de samarretes. Vora uns 50 xiquets han donat forma i color als dissenys més inversemblants en uno de los actos destinados al público infantil.

A la nit, es celebrarà l'acte cultural més tradicional de les festes, la Serenata al Bou, en el qual la banda de música la Lira de l'Associació Cultural La Roca oferirà un concert amb el títol “De nord a sud”. Aquest és un dels actes més volguts i més esperats pels veïns i veïnes de Vilafamés.

La nit la tancarà el concert de música en valencià en el qual participaran grups com The Dance Crashers, Fakir & Kawak, Youthical vybz sound i el grup local Espardenyes sense cordons, que es van donar a conèixer l'any passat a l'Aplec de l'Alcalaten.


 
Amb la col.laboració de:
la conselleria d'educació, investgació, cultura i esport.
Generalitat Valenciana


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios