Xilxes: La II Marxa contra el càncer i una exposició obrin la II Setmana de la Dona de Xilxes


 
La Plana al Dia | Xilxes | General | 03-03-2017
 

La programació inclou un total de 10 propostes esportives i culturals fins al diumenge 12 de març 03.03.17 L'esport i la cultura seran els protagonistes aquest cap de setmana en l'obertura de la II Setmana de la Dona de Xilxes, que se celebra en el municipi des del dissabte 4 al diumenge 12 de març per a commemorar el Dia Internacional de la Dona.

La segona edició d'aquest esdeveniment participatiu promogut per la Regidoria d'Igualtat i Polítiques Inclusives contempla un total de 10 propostes esportives, formatives i culturals, que pretenen posar de manifest la necessitat de conscienciar en valors d'igualtat. La II Marxa contra el càncer, organitzada per l'Associació de Clavarieses dels Dolors en col·laboració amb l'Ajuntament, és un dels actes principals en aquesta primera jornada, la qual partirà de la Plaça Espanya a les 17 hores i recorrerà 2'5 km pel casc urbà. Aquest esdeveniment de caràcter benèfic destinarà els donatius a l'Institut de Recerca Sanitària (INCLIVA).

Una master class de zumba i batuka prèvia i posterior a la marxa solidària completen les activitats d'aquest dissabte. El diumenge 5 de març s'inaugurarà en el Saló Multiusos una exposició pictòrica que reuneix una trentena d'obres de Juan Badoro, artista del municipi que presentarà una col·lecció d'estil realista. Aquesta II Setmana de la Dona, que oferirà activitats al llarg de nou dies, ha comptat amb la implicació de les diferents àrees de l'Ajuntament i de les associacions locals que han volgut participar amb les seues propostes.