Xilxes: L'Ajuntament de Xilxes i l'Agència Valenciana de Turisme avaluen els danys ocasionats pel temporal


 
La Plana al Dia | Xilxes | General | 18-03-2017
 

L'Ajuntament de Xilxes i els tècnics de l'Agència Valenciana de Turisme han visitat la platja del municipi i han realitzat una avaluació dels danys ocasionats per l'últim temporal en les infraestructures turístiques de la població, els quals assumirà la Generalitat.

Aquesta primera visita ha servit per a quantificar els desperfectes patits en la Platja del Cirerer i la Platja de Les Cases. Els jocs infantils, els espais esportius, les passarel·les, les papereres, els rentapeus i l'estació de bombeig de la platja són les infraestructures més afectades i les que han ser reparades o substituïdes.

La previsió és iniciar aquestes actuacions en les pròximes setmanes, de manera que tant el mobiliari afectat com l'estació de bombeig estiga en condicions adequades de cara a les vacances de Pasqua.

Paral·lelament a aquestes adequacions de l'Agència Valenciana de Turisme, la Regidoria de Turisme iniciarà en els pròxims dies treballs de retirada de pedres i de condicionament de l'arena.

Les conseqüències del temporal i la necessitat de cercar solucions és una de les qüestions que han marcat l'activitat del consistori en els últims mesos.

L'aprovació en plenari d'una declaració institucional en defensa del litoral que insta a la inclusió en els Pressupostos Generals d'una partida destinada a l'execució de les obres de regeneració, la sol·licitud d'una entrevista amb la Direcció General de Costes i la sol·licitud d'ajudes a la Diputació en la III Cimera d'Alcaldes han sigut algunes de les accions preses.