Xilxes: L'Ajuntament de Xilxes repara els camins agrícoles del municipi


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/3/155523_89209/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Xilxes | General | 19-03-2017
L'Ajuntament de Xilxes repara els camins agrícoles del municipi

L'Ajuntament de Xilxes està treballant en la reparació dels camins agrícoles del municipi, tasques que estan duent a terme els operaris de la brigada municipal de peons agrícoles. La Regidoria d'Agricultura ha realitzat una revisió prèvia dels vials amb desperfectes amb l'objectiu de mantenir en condicions els camins més transitats, a més d'atendre les diferents peticions dels agricultors referides a reparacions d'aquest tipus.

Els treballs, que han començat pel Camí Ràfol i Camí Vell, consisteixen en la reparació amb asfalt d'aquelles franges de la calçada en mal estat. Aquells veïns i veïnes que detecten la necessitat d'actuar en algun camí poden realitzar la corresponent sol·licitud en l'Ajuntament.

Aquesta actuació es complementa amb les tasques de neteja del terme municipal iniciades aquest mes de març, les quals s'han centrat en l'adequació de camins, barrancs i sèquies amb l'objectiu de mantenir en condicions els accessos a les zones agrícoles de la població, així com les àrees de cabal d'aigües.