Xilxes: L'Ajuntament de Xilxes licita l'explotació de dos xiringuitos i un quiosc en la platja


 
La Plana al Dia | Xilxes | General | 25-03-2017
 

L'Ajuntament de Xilxes ha anunciat la licitació del contracte per a la concessió de dos xiringuitos amb cuina i un quiosc en la zona de domini públic marítim terrestre del municipi amb l'objectiu d'oferir aquestos serveis a veïns i visitants entre els mesos de juny i setembre.

Aquesta licitació gestionada per l'Òrgan Gestor de Platges s'atorgarà per a quatre temporades (2017-2020) en el cas dels xiringuitos, mentre que la llicència del quiosc serà per a una única temporada. Respecte al cànon de licitació s'ha fixat en un mínim de 14.000 € en el cas dels xiringuitos amb cuina i en 4.500 € per al quiosc, sent el criteri per a l'adjudicació el preu més alt. El consistori ha publicat l'anunci de contractació en la web municipal www.xilxes.es, el qual pot consultar-se en el tauler d'anuncis de la Seu Electrònica. El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà als 15 dies naturals des de la seua publicació en el Butlletí Oficial de la Província de Castelló i les proposicions hauran de lliurar-se en Registre de l'Ajuntament.

Aquestes concessions responen a la necessitat d'ampliar i complementar l'oferta hostelera del municipi a través d'aquestos establiments situats en l'entorn marítimterrestre, actuacions que s'uneixen a l'ampli ventall de serveis municipals lligats a la platja que es presten des de les diferents àrees amb l'objectiu de satisfer els interessos dels usuaris en la temporada de màxima afluència turística.