Xilxes: L'Ajuntament de Xilxes condiciona el Camí Serratelles


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/3/155724_89374/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Xilxes | General | 26-03-2017
L'Ajuntament de Xilxes condiciona el Camí Serratelles

L'Ajuntament de Xilxes ha adequat el Camí Serratelles del municipi, actuació que forma part del Pla de Condicionament impulsat per les Regidories d'Urbanisme i Serveis Públics. Després d'una detecció inicial d'aquelles calçades amb deficiències, aquesta setmana s'han asfaltat diferents trams d'aquest camí, una de les vies més transitades pels veïns i veïnes de la població per a accedir a la Platja del Cirerer i a la platja d'Almenara.

Aquesta actuació s'ha estès també a la Carretera de la Mar, on s'ha reparat amb asfalt la part de via situada a l'altura de l'Illa, que precisava una adecuació per un defecte d'enfonsament. El projecte més important d'aquest pla és l'asfaltat del pont del Polígon Els Plans, un accés a la zona industrial situat en el límit amb la població de Moncofa, sobre el qual ja s'havia actuat en els últims mesos amb una reparació parcial, el qual s'adequarà pròximament.

Aquestes actuacions persegueixen mantenir en bon estat els accessos d'ús quotidià del municipi, vetlar per les condicions de seguretat dels usuaris, així com atendre les peticions de la ciutadania. La reparació recent dels carrers del poblat marítim i del casc urbà de la població duta a terme per la Brigada Municipal completen aquestos treballs de manteniment de la via pública.