Xilxes: L'Ajuntament de Xilxes posa en marxa una campanya mediambiental en els aparcabicis


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/3/155883_89496/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Xilxes | General | 30-03-2017
L'Ajuntament de Xilxes posa en marxa una campanya mediambiental en els aparcabicis

L'Ajuntament de Xilxes ha posat en marxa una campanya mediambiental amb l'objectiu de conscienciar a la població de la importància d'adquirir hàbits que contribueixquen a la cura del medi ambient, així com facilitar informació d'utilitat.
Aquesta campanya de la Regidoria de Medi Ambient, que es concreta en panells a
doble cara instal·lats en set aparcabicis, incideix en aspectes com l'estalvi d'aigua i llum, el reciclatge, l'ús de transport no contaminant o les normes que recull l'ordenança municipal sobre la cura dels gossos.
A l'hora de dissenyar la campanya s'ha valorat la ubicació idònia dels panells segons la temàtica per a aconseguir major efectivitat en el missatge, de manera que els panells sobre recollida selectiva s'han instal·lat en les proximitats del col·legi públic i la informació referida a animals en el Passeig Marítim.
Aquesta iniciativa forma part de les polítiques mediambientals que s'estan impulsant en el municipi amb la finalitat de fomentar la protecció del medi ambient i la responsabilitat de la ciutadania en aquest àmbit. La instal·lació de quatre contenidors per a oli usat de cuina o la substitució progressiva d'halògens convencionals per tecnologia LED tant en edificis públics com en l'enllumenat exterior són algunes de les accions que il·lustren aquesta línia d'actuació.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios