Xilxes: L'Ajuntament de Xilxes posa en marxa una campanya mediambiental en els aparcabicis


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/3/155883_89496/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Xilxes | General | 30-03-2017
L'Ajuntament de Xilxes posa en marxa una campanya mediambiental en els aparcabicis

L'Ajuntament de Xilxes ha posat en marxa una campanya mediambiental amb l'objectiu de conscienciar a la població de la importància d'adquirir hàbits que contribueixquen a la cura del medi ambient, així com facilitar informació d'utilitat.
Aquesta campanya de la Regidoria de Medi Ambient, que es concreta en panells a
doble cara instal·lats en set aparcabicis, incideix en aspectes com l'estalvi d'aigua i llum, el reciclatge, l'ús de transport no contaminant o les normes que recull l'ordenança municipal sobre la cura dels gossos.
A l'hora de dissenyar la campanya s'ha valorat la ubicació idònia dels panells segons la temàtica per a aconseguir major efectivitat en el missatge, de manera que els panells sobre recollida selectiva s'han instal·lat en les proximitats del col·legi públic i la informació referida a animals en el Passeig Marítim.
Aquesta iniciativa forma part de les polítiques mediambientals que s'estan impulsant en el municipi amb la finalitat de fomentar la protecció del medi ambient i la responsabilitat de la ciutadania en aquest àmbit. La instal·lació de quatre contenidors per a oli usat de cuina o la substitució progressiva d'halògens convencionals per tecnologia LED tant en edificis públics com en l'enllumenat exterior són algunes de les accions que il·lustren aquesta línia d'actuació.