Xilxes: L'Ajuntament de Xilxes intensifica els tractaments preventius contra els mosquits


 
La Plana al Dia | Xilxes | General | 11-04-2017
 

L'Ajuntament de Xilxes està intensificant aquestos dies les accions preventives contra els mosquits amb l'objectiu d'evitar la proliferació d'aquestos dípters a través de l'aplicació de tractaments tant en el municipi com en la platja.
La Regidoria de Medi Ambient i l'empresa encarregada del control de mosquits, que realitzen fumigacions durant tot l'any, estan vigilant amb més intensitat els embornals de cara a aquest període vacacional. De fet, després d'una revisió recent de tots aquestos punts en el municipi i en el districte marítim s'han detectat larves únicament en un d'ells, i s'han aplicat tractaments en tots de manera preventiva.
Aquestos treballs sobre el terreny es complementen amb la coordinació amb diferents organismes. En aquest sentit, aquesta mateixa setmana el regidor de Medi Ambient, Sergi Alejos, ha participat en la reunió convocada pel grup de treball dels municipis de costa afectats pels mosquits per a avaluar i optimitzar resultats.
L'Ajuntament de Xilxes ha recordat a la ciutadania la necessitat de prendre mesures preventives també en l'entorn domèstic de cara als pròxims mesos tals com evitar acumulacions d'aigua en plats o macetes i tapar hermèticament bidons o dipòsits, ja que un gran nombre de focus de reproducció es donen en l'àmbit privat.