Xilxes: Xilxes disposarà d'una nova estació de bombeig per a la platja després dels danys ocasionats pel temporal


 

Galería fotográfica

Fotografia /Galeria/2017/4/156436_89864/1_M1.jpg
La Plana al Dia | Xilxes | General | 20-04-2017
Xilxes disposarà d'una nova estació de bombeig per a la platja després dels danys ocasionats pel temporal

Xilxes disposarà d'un nova estació de bombeig per al servei de llavapeus de la platja després dels danys ocasionats pel temporal, el qual va provocar desperfectes importants que van reomplir el pou i van inhabilitar el seu funcionament.
L'Agència Valenciana de Turisme està desenvolupant aquestos dies els treballs de
construcció d'aquest nou pou situat prop del passeig marítim i també les tasques de reparació dels llavapeus, accions previstes per la Generalitat Valenciana per a subsanar les conseqüències del temporal en les infraestructures turístiques de la població.
Aquesta actuació dona inici als treballs que durà a terme l'AVT en el municipi després de l'avaluació de danys realitzada pels tècnics municipals i de la Generalitat en la Platja del Cirerer i la Platja de Les Cases.
La reparació o substitució dels jocs infantils, els espais esportius i les papereres són unes altres de les actuacions previstes.
En les últimes setmanes des de la Regidoria de Turisme s'han realitzat treballs de retirada de pedres i adequació de l'arena amb l'objectiu de condicionar les platges de cara a aquestos dies de Pasqua i aportar una primera solució als problemes provocats per les fortes pluges.