Xilxes: L'Ajuntament de Xilxes participa en una reunió sobre el mapa concesional de transports


 
La Plana al Dia | Xilxes | General | 08-06-2017
 

L'Ajuntament de Xilxes ha participat en una reunió sobre el mapa concesional de transports convocada per la Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori orientada a conèixer les peticions dels diferents municipis de la Plana Baixa i l'Alt Millars en matèria de transport de viatgers per autobús.
L'alcalde de Xilxes, José Martínez, ha assistit a aquesta jornada i ha posat sobre la taula les demandes de la població. L'augment de línies d'autobús a la Vall d'Uixó i al districte marítim de la població han sigut les principals necessitats que ha traslladat a l'administració autonòmica.
El primer edil també ha proposat una línia que connecte les poblacions d'Almenara, Xilxes, La Llosa i Moncofa, a més d'una ruta que uneixca els municipis de l'interior amb l'estació de ferrocarril de Xilxes.
Aquesta és la dissetena reunió que convoca la Conselleria amb l'objectiu de recollir les sol•licituds dels alcaldes per a reordenar el mapa concesional de transports de la Comunitat Valenciana després de la caducitat de les concessions.