Xilxes: L'Ajuntament de Xilxes ofereix 5 beques de formació per als joves del municipi


 
La Plana al Dia | Xilxes | General | 28-06-2017
 

L'Ajuntament de Xilxes ofereix 5 beques de formació per als joves del municipi
relacionades amb els àmbits de l'educació i l'entreteniment dels xiquets,
l'administració o l'esport, les quals tindran una durada de 2 mesos.
Aquestes beques estan dirigides a estudiants residents en el municipi entre 18 i 30 anys que estiguen cursant estudis oficials o els hagen finalitzat en el 2016 o 2017, i està previst destinar-les a serveis com l'Escola d'Estiu, l'Oficina de Turisme o la Biblioteca, entre uns altres.
Des de la Regidoria d'Ocupació s'ha informat que les bases d'aquesta convocatoria estan publicades en la Seu Electrònica de la web municipal i que el termini de presentació de sol·licituds finalitza dilluns que ve 3 de juliol.
Aquestes ofertes, fruit de l'adhesió al Pla 135 de la Diputació, persegueixen facilitar l'accés laboral dels joves del municipi. Aquesta aposta per l'ocupació de l'Ajuntament de Xilxes materialitzada a través de diferents convocatòries de treball, es complementa amb la creació de l'Oficina d'Orientació Laboral, la qual ofereix un variat programa formatiu.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios