Xilxes: El Ple de l'Ajuntament de Xilxes aprova la cessió a Colorker com a agent urbanitzador de la Finca dels Tres Termes


 
La Plana al Dia | Xilxes | General | 29-06-2017
 

L'Ajuntament de Xilxes ha aprovat la cessió de la condició d'urbanitzador a la mercantil Colorker S.L. per al desenvolupament de la Unitat d'Execució del Sector Terciari “Finca dels Tres Termes”, tràmit que dóna llum verda a la compravenda de l'Hotel Simba per part d'aquesta empresa instal·lada en el Polígon Industrial del municipi, i que està condicionat al fet que aquesta operació es faça efectiva.
En aquesta sessió plenària també s'ha acordat una modificació en l'annex d'inversions del pressupost del 2017 derivada de la nova regulació de les subvencions del “Pla Castelló 135”, per les quals es condicionarà la planta primera del Teatre Municipal, es pavimentarán diferents carrers i es millorarà l'enllumenat exterior.
L'aprovació de la resolució per mutu acord de l'adjudicació a la mercantil Edimagna S.L. del Programa d'Actuació Integrada de la Unitat d'Execució A-1 ha sigut una altra de les qüestions abordades en aquest ple.
L'ordre del dia també ha inclòs l'aprovació de la proposta que designa a la Regina i Dames de la Cort d'Honor per a les festes patronals de 2017, per les quals el càrrec de Regina serà ocupat per Andrea Minguet. Sara Rodríguez, Berta Aguilar, Sandra Franch i Carla Paradís seran les Dames Majors, mentre que Maria Vicente, Lucia Avilés i Victoria Felip seran les Dames Infantils.
L'alcalde de Xilxes, José Martínez, ha destacat que “la cessió de la condició
d'urbanitzador a Colorker suposa un avanç en el procés de compravenda de l'Hotel
Simba i constata que les empreses instal·lades en el polígon segueixen invertint en el municipi, la qual cosa significa generació de treball. A més, aquest tràmit garanteix el pagament dels endarreriments pendents d'IBI i la finalització de la urbanització, alhora que demostra que la nostra forma de governar atén els interessos del municipi”.