Xilxes: L'Ajuntament de Xilxes obri les inscripcions per a un Campus de Futbol que apadrina Nuria Sánchez “Mulán”


 
La Plana al Dia | Xilxes | Deportes | 06-07-2017
 

L'Ajuntament de Xilxes ha obert les inscripcions per al Campus de Futbol que apadrina la jugadora de primera divisió Nuria Sánchez “Mulán”, el qual es realitzarà en les instal·lacions del Xilxes CF del 7 al 12 d'agost a través de la col·laboració amb Oiko Esports.
Aquest campus va dirigit a jugadors i jugadores de futbol de 5 a 14 anys, els quals rebran una formació tècnica a través d'entrenadors titulats que fomenta la formació en valors a través del joc.
Les inscripcions ja estan obertes i poden realitzar-se fins al 3 d'agost en l'Oficina de Turisme de la platja o en el correu electrònic info@oikoesports.com. El cost del campus per a tota la setmana és de 65 €, mentre que l'assistència per a un únic dia te un preu de 15 €.
Aquest campus s'afegeix a l'ampli calendari esportiu i educatiu que ofereix
l'Ajuntament de Xilxes durant els mesos d'estiu per a facilitar la conciliació laboral i familiar, el qual inclou altres propostes com el Campus Multiesportiu o l'Escola d'Estiu.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios