Xilxes: La Fira del Comerç de Xilxes reunirà en el Passeig Marítim l'oferta dels establiments locals


 
La Plana al Dia | Xilxes | General | 13-07-2017
 

Xilxes celebrarà la Fira del Comerç del 21 al 23 de juliol, esdeveniment organitzat per l'Associació de Comerços i Empreses del municipi junt a l'Ajuntament que pretén impulsar i donar a conèixer l'oferta dels establiments locals entre els turistes.
La fira, promoguda per la Regidoria de Comerç, se situarà en el Passeig Marítim en un dels caps de setmana de màxima afluència de visitants i permaneixerà oberta al llarg de tot el dia.
Prop d'una desena d'expositors estaran presents en aquest esdeveniment, entre els quals el públic podrà trobar articles infantils, roba, complements, joies o plantes, entre uns altres.
A més de l'edició d'aquesta Fira del Comerç durant l'estiu, l'Ajuntament està
contribuint a la dinamització d'aquest sector a través de la celebració de diferents fires al llarg de l'any. L'edició d'una Guia de Comerç que inclou uns 40 establiments i serveis del municipi és una altra de les iniciatives dutes a terme amb el propòsit d'enfortir el comerç i afavorir el seu desenvolupament.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios