Xilxes: L'Ajuntament de Xilxes millora la seguretat del nucli marítim amb la creació de 15 passos de zebra


 
La Plana al Dia | Xilxes | General | 25-07-2017
 

L'Ajuntament de Xilxes ha millorat la seguretat vial del nucli marítim amb la creació de 15 nous passos de zebra, els quals s'han pintat en diversos carrers amb l'objectiu de facilitar la circulació dels vianants i evitar l'estacionament i obstaculització dels vehicles.
Aquesta actuació, que ha impulsat la Regidoria de Serveis Municipals en coordinació amb la Regidoria d'Interior, ha incorporat passos de vianants en els Carrers Colón, Churruca, Juan d'Àustria, Cervantes, Lepanto, Filipines i Sastre.
Després d'una avaluació inicial dels punts prioritaris per part de la Policia Local, la Brigada Municipal s'ha encarregat de dur a terme aquestos treballs, que ja han finalitzat i que també atenen les diferents peticions dels veïns i veïnes.
En els últims mesos l'Ajuntament ha actuat en aquells punts en els quals s'han detectat anomalies de circulació a través de diferents accions de millora de la seguretat vial. El repintat dels llocs d'estacionament i la instal·lació de bandes sonores o de senyals de velocitat màxima són unes altres de les actuacions desenvolupades en el districte marítim.