Xilxes: L'Ajuntament de Xilxes posarà en marxa una APP mòbil de comunicació d'incidències


 
La Plana al Dia | Xilxes | General | 26-07-2017
 

L'Ajuntament de Xilxes posarà en marxa una APP mòbil de comunicació d'incidències amb l'objectiu de facilitar als veïns i veïnes un canal directe a través del qual posar en coneixement del consistori aquells desperfectes que es detecten en el municipi, i aportar una solució a les qüestions comunicades.
Es tracta d'una APP gratuïta i de senzilla navegació que detecta les coordenades
exactes en les quals se situa la incidència indicada per l'usuari i que permet adjuntar una fotografia i indicar observacions de la mateixa.
Aquesta nou servei impulsat per la Regidoria de Noves Tecnologies, que s'implantarà en els pròxims dies, pretén convertir-se en una plataforma de participació capaç d'acostar les necessitats de la població al personal de l'Ajuntament, que rebrà instantàniament la notificació del desperfecte comunicat.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios