Xilxes: El Ple de l'Ajuntament de Xilxes aprova una reducció del preu públic de l'Escola Infantil


 
La Plana al Dia | Xilxes | General | 27-07-2017
 

El Ple de l'Ajuntament de Xilxes corresponent al mes de juliol ha aprovat una
modificació de l'Ordenança Fiscal Reguladora del preu públic de l'Escola Infantil per la qual es redueix el cost d'aquest servei municipal i s'adapta a la normativa del bo infantil subvencionat per la Conselleria d'Educació, de manera que la quota mensual d'ensenyament oscil·la entre els 10 i els 80 € per als xiquets d'1 i 2 anys , i es fixa en un màxim de 150 € amb menjador inclòs.
Aquesta sessió plenària també ha donat llum verda al programa de festes de Sant Roc, que es celebraran en el nucli marítim entre el 10 i el 20 d'agost.
L'aprovació de les Normes Bàsiques Reguladores dels Criteris per a la Retribució del Complement de Productivitat per Objectius ha sigut un altre dels punts de l'ordre del dia, document acordat per la Taula Sectorial recentment.
El Ple també ha aprovat una Moció sobre Finançament Just, per la qual s'insta al
Govern Central a realitzar una reforma del sistema de finançament autonòmic d'acord al pes poblacional de cada comunitat i que possibilite als valencians disposar de recursos suficients per a gaudir de serveis públics de qualitat.
L'alcalde de Xilxes, José Martínez, ha assenyalat que “en el ple hem fet un pas més per a oferir un servei d'Escola Infantil de qualitat i d'acord a les possibilitats econòmiques de tots i totes. En aquesta legislatura hem aconseguit impulsar aquest servei, fer-lo més assequible i duplicar el nombre de matriculacions, per la qual cosa anem a seguir treballant en aquesta línia de millora”.