Xilxes: Xilxes es prepara per a viure les festes de Sant Roc


 
La Plana al Dia | Xilxes | General | 01-08-2017
 

Xilxes es prepara per a viure les festes en honor a Sant Roc, les quals se celebraran en el districte marítim del 10 al 20 d'agost i han sigut organitzades per l'Ajuntament en col·laboració amb les diferents associacions del municipi.
La música, els bous, l'esport i les activitats infantils són els ingredients principals de la programació dissenyada per la Regidoria de Festes, que inclou prop de 40 actes, entre els quals destaquen com a novetats la celebració del I Aquatló Popular Platges de Xilxes, organitzat pel Triatló Xilxes amb la col·laboració del consistori. La Marxa Nocturna i la Cursa Popular són uns altres dels esdeveniments esportius programats.
Els actes taurins, el castell de focs artificials aquàtic o el concurs de paelles formen part del calendari dels actes més participatius dels festejos.
El tribut a Serrat i Sabina, una altra de les novetats d'enguany, tancarà les festes la nit del diumenge 20 d'agost.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios