Xilxes: L'Ajuntament de Xilxes renova els parcs infantils de la població


 
La Plana al Dia | Xilxes | General | 03-08-2017
 

L'Ajuntament de Xilxes ha renovat els diferents parcs infantils de la població i del nucli marítim, actuació que respon a la necessitat de mantenir aquestes instal·lacions en bon estat i garantir les condicions de seguretat.
La Regidoria de Serveis Municipals ha impulsat aquestos treballs, que han finalitzat en els últims dies amb l'adequació del parc de la Plaça del Jardí, una de les zones infantils més concorregudes del municipi, en la qual s'ha actuat sobre la fusta i s'han pintat els jocs.
A més, en aquest espai s'ha pintat un dels bancs amb la bandera arco iris amb
l'objectiu de conscienciar als seus usuaris sobre la necessitat de treballar per la igualtat real.
La reparació de la zona infantil de la Platja de Les Cases, realitzada a través de les ajudes de l'Agència Valenciana de Turisme, i l'adequació del parc situat en el Passeig Marítim se sumen a l'actuació en el parc principal de la població.


Añadir comentario

Nombre (requerido)

Escriba su comentario

laplanaaldia.com se reserva el derecho de retirar todos aquellos comentarios y aportaciones que vulneren el respeto a la dignidad de la persona, que sean discriminatorios, xenófobos, racistas, pornográficos, que atenten contra la juventud o la infancia, el orden o la seguridad pública o que, a su juicio, no resultaran adecuados para su publicación. En cualquier caso laplanaaldia.com no será responsable de las opiniones vertidas por los usuarios a través de lo comentarios.

Comentarios